lauantai 18. toukokuuta 2013

VEET EASY WAX ELECTRICAL ROLL-ON KITJa taas Buzzataan! Tällä kertaa talviturkki wex! On tosi mukava päästä kokeilemaan uusia tuotteita, jotka ehkä saattaisi jäädä ilman Buzzadoria hyllyyn. Tänään siis testataan Veet:in Easy Wax Electrical Roll-On Kit:tiä...Alkumielipide:On miesten vehkeitä ja on naisten vehkeitä. Tämä laite tuntuu olevan jossain välimaastossa. Nimi viittaa miesten vehkeeseen ja jos joutuu lukemaan manuaalin, jotta edes uskaltaa aloittaa säärikarvojen poiston niin se on miesten vehje. Toisaaltaan tuntien miesten tämän kaltaisen kipukynnyksen, on hyvin todennäköistä, että miehet pysyvät laitteesta kaukana.


Niin kuin jossain aikaisemmassa postauksessa kerroinkin niin "kasvatus alkakoot". Tässä, kun ei ole ollut vielä ihan mekkokelejä eikä tässä nyt ole ollut ketään kelle vilautellakaan, niin hyvällä kasvualustalla olen kasvattanut jalkani tähän kuntoon. (Kuva on pieni jotta sen voi hypätä yli mikäli ennen kuva ei kiinnosta ;) )
Manuaali on ihan perus. Ohjeet selkeät ja homma ok. Mutta seuraavalla sivulla onkin käytetty caps lockia ihan kunnolla. VAROTOIMET. TÄRKEÄT TURVALLISUUSOHJEET. Luin molemmat. Ihan vaan varmuuden vuoksi...
Sitten vain virta päälle ja odottelemaan vahan lämpenemistä.Karvanpoistotaustaa: Olen kerran kokeillut kylmävahaa. Se sattui niin paljon, että vahaliuskat jäi lopulta käyttämättä.
Olen kokeillut myös sokerointia, mutta säännöllinen kauneushoitolassa käynti tuntuu hieman vaivalloiselta jostain syystä. Enkä suoraan sanottuna edes kamalasti pidä siitä, että joku vieras ihminen poistaa ihokarvojani. Ja sitä paitsi se oli todella kivuliasta.
Koska minulla tuntuu olevan kova tarve satuttaa itseäni ostin epilaattorin ja viitselijäänä aikana käyttelen sitä. Toisaaltaan Epilointi tarvitsee sen oman tsemppauksen, koska eipä sekään ihan kivutonta ole. Täytyy kuitenkin muistaa, että epilaattoria paljon käytettynä kipu vähenee.
Toisinaan käytän myös Veet:in ihokarvanpoistovoidetta, koska se on kivuton ja pitää ihon sileänä viikkoaja.
Hulluinpia kokeiluita on ollut ihokarvojenpoisto "hiomalla". Hiominen jättää mukavan kuoritun ihon eikä "hiominen" ole edes kamalan kivuliasta. Ainoana miinuksena vaikutus on suunnilleen sama, kuin perinteillä höyläämisellä.
Ja niin kuin lähes kaikki muutkin kyllähän minäkin höylään... Toisinaan paljonkin, koska se on vaan niin helppoa, nopeaa ja kivutonta.

Loppumielipide: Tarkan manuaalin lukemisen jälkeen oli kieltämättä pieni pelko siitä, että mitähän tästä tulee. Lämminvaha, ku on lähes ainoa keino, jota en ihokavojen poistoon ole koskaan käyttänyt. Mieli muisti kivun kylmävahaliskoista ja teki ensimmäisen repäisyn todella vastenmieliseksi... Siis ennen kuin repäisin.


Sitten vaan silmät kiinni ja reipas repäisy. Jäin henkiin. Rullaus vahaa, uusi lappu ja uusi nykäisy. Ok. Ei se ollut paha. Tietenkin aina, kun uusia asioita kokeilee tuntui, että olisi tarvinnut kolmennen käden, mutta 10 min niin homma oli jo hallinnassa. Ja on varmasti todella paljon helpompi systeemi, kuin se, että purkista otettaisiin jollain lastalla.

Mikäli laite tekee sen minkä lupaa... Eli pitää ihokarvat pitkään pois, niin en pidä kyllä laitetta
ollenkaan huonona vaihtoehtona. Laite itsessään on kauniin mallinen, helppo käyttöinen ja ei ollenkaan niin kivulias mitä aluksi saattaisi luulla. Ennakkoajatuksesta poiketen fiilis laitteesta jäi siis positiiviseksi.

Mitä laitteen käyttö tulee sitten kustantamaan? Itse laitteelle löysin hintaa noin 50 euroa. Täyttövahan hintaa olikin sitten hieman hankalampi löytää. Jossain oli hinnaksi laitettu noin 17 euroa. Sitä en osaa sanoa, että kuinka monta kertaa tuosta yhdestä pakkauksesta saa, mutta voisin kuvitella käyttökertojen olevan noin neljä, koska paketista löytyi neljä jälkihoitopyyhettä.

Ja hei, sinullakin on mahdollisuus päästä buzzaamaan tuotteita ryhtymällä buzzadoriksi! Kampanjat valikoituvat omien mieltymyksien mukaan ja samalla pääsee kokeilemaan uusia tuotteita todella kätevästi. Mikä parasta, hommahan on maksuton. Klikkaamalla TÄSTÄ voit syöttää tietosi palveluun ja jäädä odottamaan omaa kampanjaa. Sillä, onko sinulla omaa blogia ei ole väliä vaan kampanjat ovat hyvinkin erilaisia. Buzzador ei myöskään ole taakkaa vaan uusia kampanijoita odottaa aina innolla. Kannattaa tutustua! 

4 kommenttia:

 1. Joskus testasin kylmävahaliuskoja ja taju meinas lähteä! Se olikin mukavasti vetänyt mukanaan ihoa... jalasta sitä puuttui ja liuskasta se löytyi. Jäi käyttämättä loput pakkauksesta... Onko tää lämminvaha hellävarasempi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joo. Mulla teki kanssa kylmävaha kipeää, mutta ton kanssa karvoja poisti jopa mielellään. Ja tossa on hyvää se, että jos se vaha on liian lämmintä niin se ei toimi ja jos se on liian kylmää niin se ei toimi.

   Poista
 2. Miten on toiminu? Kauan karvat on pysyny poissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuo hyvin on toiminut. Ainoana miinuksena on, että karvoja pitää tosiaan kasvattaa ennen, kuin tuotetta voi/kannattaa käyttää. Itse olen aika malttamaton siinä suhteessa, kun suihkussa käydessä on kohtalaisen helppoa höyläillä samalla.
   Mulla on (onneksi) aika heikko karvan kasvu, joten kyllä se sen reilu kolme viikkoa pitää karvat pois. Olen nyt tehnyt niin, että aina ennen lomia olen veetannut niin eipä ole tarvinnut höyliä kanniskella.
   Mutta tosta toisesta tuotteesta eli tuosta "kasvotikusta" jonka nimeä en muista, niin on todettava, että hieno idea joka ei toimi ollenkaan! Annoin ystävälle sen myös kokeiluun ja häneltä sama tuomio. En tiedä kuinka se toimisi "naisviiksiin", mutta kulmakarvoihin ei ainakaan toimi.

   Poista