keskiviikko 22. toukokuuta 2013

VALOHOITOA

Kerroinkin tuossa taannoin, että jouduin, kun jouduinkin viemään puhelimeni huoltoon. Vikahan siinä oli se, että kamera ei mennyt aina päälle. Kaksi viikkoa oli arvioitu huoltoaika, mutta ilokseni huomasin, että homma olikin valmis jo eilen! Mahtavaa! Kerrankin joku asia tapahtuu nopeammin mitä luvataan! Hain puhelimen ja myyjä kertoi, että puhelin toimii nyt moitteettomasti - olihan siihen tehty ohjelmistopäivitys. Mieli oli iloinen nopeasta palvelusta, mutta samalla hieman hämillään miten ohjelmistopäivitys voisi riittää... (Olinhan tehnyt sen itse ennen huoltoon lähettämistä).

Ja eihän se sitten riittänytkään! Sain siis puhelimeni takaisin vikoineen päivineen! Tosin nyt toisaikainen vika oli ihan kokoaikainen! Mahtavaa! Puhelin oli kotona siis puolisen tuntia, ennen kuin vein sen aivan raivon partaalla takaisin. Liikkeen myyjä oli lähes yhtä tuohtunut, kuin minä. Olin niin vihainen, että sain huollon yhteystiedot mukaani. Ja kyllä on aivan varma, että tulen myös käyttämään niitä... Heti, kun saan puhelimeni takaisin..


Vuosia sitten taistelin myös huollon kanssa. Vein puhelimen huoltoon neljä kertaa saman asian vuoksi. Vika ei koskaan korjaantunut ja ostin uuden puhelimen...

Millaisia kokemuksia Teillä on puhelinhuoltojen kanssa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti