lauantai 4. toukokuuta 2013

TÄYTETYT PAPRIKAT

Kovin on ruoka painotteiseksi mennyt tämä blogi. No menköön nyt tämän kerran. Ja toisaaltaan onhan tähän syykin. Buzzador. Sellainen minä olen ja tällä kertaa esittelen teille kasvismurekkeen.Olinko kokeillut ennen: En
Alku ajatukset: On monesti pitänyt kokeilla tuotetta, mutta aina se on vaan hyllyyn jäänyt. Käytän paljon ihan nomaalia kuivattua soijarouhetta ja jotenkin minulla oli sellainen ajatus, että tämäkin tuote (niin kuin muut Hälsans kök tuotteet) olisi niin hyvä, että soijarouheet jäisi jatkossa.
Hinta:
Loppumielipide: Ihan ok. Ei ehkä niin monipuolinen, kuin kuivattu soijarouhe, mutta ihan ok vaihtoehto vaikka piirakkaan jauhelihan sijasta.
Muuta huomioitavaa: -Tein kasvismurekkeesta täyteen paprikoille. Mureketta, riisiä ja salsaa. Siitä on paprikoiden täyte tehty.Pintaan juustoa ja uuniin. 225 astetta ja pois sitten, kun pinta on ruskea.

 
Ja hei, sinullakin on mahdollisuus päästä buzzaamaan tuotteita ryhtymällä buzzadoriksi! Kampanjat valikoituvat omien mieltymyksien mukaan ja samalla pääsee kokeilemaan uusia tuotteita todella kätevästi. Mikä parasta, hommahan on maksuton. Klikkaamalla TÄSTÄ voit syöttää tietosi palveluun ja jäädä odottamaan omaa kampanjaa. Sillä, onko sinulla omaa blogia ei ole väliä vaan kampanjat ovat hyvinkin erilaisia. Buzzador ei myöskään ole taakkaa vaan uusia kampanijoita odottaa aina innolla. Kannattaa tutustua!

Kaikki kuvat tähän postaukseen oli otettu uudella Canon EF 50mm f/1.8 linssillä. Hieman kuvissa hakee vielä, mutta annettakoon anteeksi. Linssi on aivan mahtava. Kuville ei ole tehty mitään muuta, kuin hieman rajailtu, mutta muita säätöjä kuviin ei ole tehty. Linssissä on ihan mielettömän hieno poke (joka ei näissä kuvissa ihan pääse oikeuksiin) ja pidän myös linssin piirtojäljestä. Linssi on myös kevyt (130 g), joten linssi on myös omiaan muovirunkoisiin laitteisiin. Hintakin on ihan kohtalainen. Linssi pyörii 100 euron nurkilla. Rajalassa 120 euroa. En ymmärrä miksi en ole aikaisemmin ostanut linssiä vaikka olenkin päässyt sitä kokeilemaan aikaisemmin. Blogia ajatellen linssi on todella hyvä. Kauniita kuvia todella pienellä vaivalla. Suosittelenkin linssiä jokaiselle bloggarille!


2 kommenttia:

  1. Mun mielestä toi mureke on hyvää, joskun siitä tulee kyllä aika railakkaat ilmavaivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitäkö tää johtuu... ;D Ajattelin jo, että en oo kyllä ennen oo jääkiekkoa ihan näin jännittänyt... On toi ihan ok. Ei ehkä sellasta mitä odotin...

      Poista