lauantai 11. toukokuuta 2013

MÄ NIIN TIESIN


Ensimmäinen kerta, kun laitan tulosvetoa. Pitkävetoa olen laittanut.

4 -2 Laitoin siksi, että pelkäsin Venäjän olevan kimpaantunut Ranska pelistä ja pelkäsin jopa hieman tämän kaltaista tuomaripeliä mitä eilen nähtiin.

2- 3 Tulokseen halusin uskoa.

5 - 5 Kerroin oli yli 100. Sen siis laitoin lähinnä vitsinä, koska tiesinhän minä, ettei näissä peleissä viittä maalia tehdä... Ainakaan molempiin päätyihin.

Saatan laittaa joskus uudelleenkin. :) Ehkä jo tämän päivän matsiin?

4 kommenttia:

 1. Onnea :). Itse en oo tulosvetoa koskaan laittanut. Pitkävetoa on tullut joskus laitettua, mutta viimeisestä kerrasta alkaa olla varmaan jo 10 vuotta, ehkä enemmänkin. Itellä tulee toisinaan laitettua lottoa, viking lottoa tai eurojackpottia. Vakioveikkausta oon joskus kans laittanut. Välillä kenoakin, mutta tosi harvoin.

  Ennen veikkauksella oli myös ravipelit muttei enää. Ravista voitin joskus 10v sitten n. 300e ja muita pienempiä voittoja.

  Joskus on muuten tosi outoa, että jotkut pelit on olleet tosi kauan. Esim. toi Eurojackpot on ollut jo vuoden ja tuntuu, että vastahan se alkoi. Keno on ollut reilusti yli 10 vuotta ja siitäkin tuntuu että eihän sitä oo kovin kauan ollut :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on veljen ja vanhempien kanssa kimppa eurojackpotti ollut koko sen ajan mitä peliä on pelattu ja joka viikko samat numerot. Kerran ollaan voitettu joku 8 euroa. Ou jee! Viikkaria laitan satunnaisesti, mutta lotto on joka viikko. Samoilla numeroilla. Viimeisen vuoden olen kuitenkin tehnyt niin, että jos suurempi, kuin 4 oikein voitto tulee niin jätän rivin pois. Neljä riviä minulla on tällä hetkellä. Satunnaisesti saatan kenottaa myöskin, mutta aika harvakseen se on nykyisin jäänyt.

   Juu aika menee todella nopeasti! Näin lätkän mm-kisojen aikaan on hyvä muistella esimerkiksi vuoden -95 turnausta... Eihän siitä niin kamalasti ole aikaa... Mitä nyt 18 vuotta! Muistan sen kuin eilisen, mutta eilistä en juurikaan muista. ;)

   Poista
  2. Mä en oo voittanut lotosta pitkään aikaan, tosin välillä huomaa ettei oo hetkeen lottoa laittanut. Välillä tulee se 1e, mutta ei oo pitkään aikaan tullut ees 4 oikein.

   Mies voitti pari kuukautta sitten Eurojackpotista 117e.

   Poista
  3. Eli eurojackpotista voi siis voittaa... Alkanu usko jo loppumaan... :)

   Poista