perjantai 17. toukokuuta 2013

KUUDES MAKU

Kun vein puhelimeni huoltoon kävin samalla matkalla Kuudes maku -myymälässä. Menin tekemään sinne lähinnä heräteostoksia, koska varsinaisia tarpeita minulle ei ollut. Ostin teetä (josta myöhemmin), jugurttiappelsiineja ja uutena kokeiluna jugurtti päällysteisiä hunajakennoja. Otin niitä vain vähän, koska en kamalasti pidä hunajasta, mutta se olikin sitten suuri virhe! Jugurttipäällysteiset hunajakennot olivatkin ihan älyttömän hyviä! Kannattaa kokeilla mikäli kyseinen myymälä läheltä löytyy.


Olen aikaisemmin tehnyt postauksen Punnitse ja säästä -liikkeestä, joka keräsikin muutamia kommentteja siitä, kuinka molemmista liikkeistä on löytynyt ökkömönkiäisiä. Tajusin syödessäni Kuudes maku -myymälästä ostettuja jugurttiappelsiineja, että ne maistuivat aivan samalle mitä ostettuani niitä Punnitse ja säästä -myymälästä. Mietinkin onko tuotteet samoja molemmissa liikkeissä? Siis samalta valmistajalta. Olisihan se perjaatteessa mahdollista, koska kyllähän Sunnuntai vehnäjauhojakin myydään jokaisessa elintarvikemyymälässä ketjuun katsomatta. Mahtaisikohan joku tietää onko ajatuksellani perää?
Minulla ei ole kummastakaan liikkeestä huonoja kokemuksia. Toisaaltaan enpä olekaan jauhoja kummastakaan myymälästä ostanut...

2 kommenttia:

  1. Ökkämönkijäisiä!? Hyi! Ei oo lahen p&s:ssä ryöminy vastaan. Mut siräkin herkullisempia curry-cashewpähinää

    VastaaPoista
  2. Curry pähkinöitä... :O En ole huomannut. Täytyypi maistaa! :)

    VastaaPoista