lauantai 20. huhtikuuta 2013

SEESAMINUGGETIT

Sain Buzzadorin kautta kokeiltavaksi Hälsans Kök -tuotteita. Oli todella mukava päästä tähän kampanjaan mukaan, koska moni tuotteisitta onkin minulle jo ennestään tuttuja. Olen ollut tänään aamulla töissä ja kotiin tullessani  nälkä olikin jo melkoinen. Ranskalaisia ja seesaminuggetit
siis.


Olinko kokeillut ennen: Kyllä
Alku ajatukset: Kamala nälkä, äkkiä ruokaa!
Hinta: 4,15
Loppumielipide: Olipas hyvää... Taas...
Muuta huomioitavaa: Kaksi lihansyöjäkaveriani ovat alkaneet syömään näitä nugetteja, koska molempia ällöttää ajatus oikeista kananuggeteista. Kaupassa käydessäni huomasin kuitenkin ikäväkseni, että tuoteeessa oli poistuva merkki. Minä laitan nyt kädet ja jalat ristiin sen puolesta, ettei tuote häviäisi niin kuin teki Hälsans Kökin soijasuikaleet aikoinaan. Niistä olenkin kertonut aikaisemmin täällä. Ja toivon todellakin, että myös soijasuikaleet tekisivät paluun. Tällä hetkellä ei nimittäin ole mitään vastaavaa tuotetta kasvissyöjille!

Hieman tuotesisältöä:Ja hei, sinullakin on mahdollisuus päästä buzzaamaan tuotteita ryhtymällä buzzadoriksi! Kampanjat valikoituvat omien mieltymyksien mukaan ja samalla pääsee kokeilemaan uusia tuotteita todella kätevästi. Mikä parasta, hommahan on maksuton. Klikkaamalla TÄSTÄ voit syöttää tietosi palveluun ja jäädä odottamaan omaa kampanjaa. Sillä, onko sinulla omaa blogia ei ole väliä vaan kampanjat ovat hyvinkin erilaisia. Buzzador ei myöskään ole taakkaa vaan uusia kampanijoita odottaa aina innolla. Kannattaa tutustua! 

Uusi sänky on muuten aivan mahtava ja aiheuttaa sen, että jaksaa tehdä kaikkea enemmän... Joka sitten taas tarkoittaa sitä, ettei koneella tule oltua ihan kamalasti... Joka taas tarkoittaa sitä, että päivittäminen on hieman harventunut. Otan itseäni pian kuitenkin niskasta kiinni. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti