lauantai 13. huhtikuuta 2013

JÄÄTELÖKESÄN UUTUUKSIA - KISMET


Blogi antaa kyllä ihanan tekosyyn tehdä pieniä ostoksia tuntematta niin huonoa omaatuntoa, kun yleensä. Tänään sain kaupassa nerokkaan idean tehdä juttusarjan uutuusjäätelöistä! Ha haa! Voi sääli, että joutuu maistelemaan kaikki uudet jäätelöt.. Tai no ainakin osan. Ja juttusarjan aloittaa:

KISMET-jäätelö

Kismet-jäätelön ensivaikutelma oli Kismetmäinen. Jäätelö syödään tikusta ja siitä tosiaan voi maistaa Kismetin. Harmittaa, että kuva itse jäätelöstä on niin huono, ettei siitä saa mitään selvää, mutta Kismet-jäätelö on kuin kopio itse patukasta sillä erolla, että vohvelin sijaan Kismet-jäätelö sisältää tietysti jäätelöä. Vohveliakin Kismet-jäätelöstä löytyy, mutta se löytyy suklaakuoresta. Kuin aasinsiltana pääsemmekin asiaan suklaa. Suklaa on kuorutteessa on mielestäni hyvä. Pienet vohvelin murut keventää kivasti suklaakuorrutusta. Kurrute ei ole myöskään kamalan paksu. Ehkä 2mm? Siis juuri sopiva, ettei tarvitse nakertaa, mutta kuitenkin niin paksu, että makua löytyy. Itse jäätelöosuus taas on ehkä hieman... No suklainen. Jäätelö on siis suklaajäätelöä ja se tekee mielestäni koko paketista hieman tunkkaisen oloisen.

Jos siis pidät Kismetistä ja jäätelöstä niin Kismet-jäätelö on hyvä valinta, koska tutut maut tulevat kyllä jäätelössä hyvin esille.

4 kommenttia:

 1. Oon ihastellut tätä jädeä blogeista mutta itse en oo vielä ostanut. Tää virhe täytyy korjata mitä pikimmiten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu suosittelen kokeilemaan... Varssinkin jos toisessa kädessä on lämmin kahvi. :)

   Poista
 2. Ihan hyvä jäätelö, mutta tosiaankin aika täyttävä. Ei jaksaisi kahta peräkkäin.

  VastaaPoista