torstai 7. maaliskuuta 2013

OSTOHYVITYS


Kaikki mikä on liian hyvää ollakseen totta niin myös on sitä... Vai onko? Olen kuullut ensimmäisen kerran Ostohyvitys.fi sivustosta noin puoli vuotta sitten. Silloin jäi liittymättä, koska en uskonut, että tälläinen palvelu olisi A. helppo ja B. todellinen... Mutta kyllä. Nyt liityin ja kokeilin. Olen oikein tyytyväinen!


Tein noin 15 euron ostoksen Sokoksen sivuilta.  (Ostoksesta myöhemmin).  Muutama minuutti ja omille sivuille kilahti 0,59 euroa. Melko helppoa.

Mikä minut sitten vakuutti niin, että liityin? No, katson vaihtelevasti Leijonan kita -ohjelmaa. Ostohyvitys.fi -sivuston miehet olivat ohjelmassa ja vakuuttivat niin leijonat, kuin minutkin. Tästä linkistä pystyy katsomaan jakson, joka vakuutti minut. (Jakso katsottavissa vielä 11 päivää) Asia oli selkeästi esitelty. Paljon peremmin, kuin mikään teksti mitä olen lukenut yrityksestä. Jospa video vakuuttaisi myös sinutkin? :)

Nyt kannattaa liittyä Ostohyvityksen asiakkaaksi TÄSTÄ linkistä.

Miksi sitä ei liittyisi, koska jokainen tekee kuitenkin jonkin verran hankintoja netin kautta. Ja voin kertoa, että Ostohyvityksellä on PALJON mielenkiintoisia firmoja yhteistyökumppanina. Jokainen löytää varmasti oman putiikkinsa, josta tekee toisinaan ostoksia. Miksi siitä ei sitten ottaisi samalla pikkaisen rahaa takaisin?

2 kommenttia:

  1. Mä olen tuolta jo pari kertaa päässyt nostamaan rahaa tililleni. Olisinkohan vuosi sitten jo liittynyt tonne(?) Paljon siitä on jo aikaa... Aina ei vain muista katsoa, että oisko joku nettikauppa, josta aikoo tilata tuolla ostohyvityksen listoilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu se on tuossa oikeastaan se ainoa "juttu", että ostohyvityksen sivujen kautta pitää mennä vasta sen firman sivuille, josta meinaa ostaa. Mutta tunnen itseni nyt niin tyhmäksi, koska en ole liittynyt aikaisemmin... :)

      Poista