torstai 21. maaliskuuta 2013

ONNI SYNTYY PIENISTÄ ASIOISTA: UUNI

Olin taannoin kipeänä ja mietin taas asioita mitä minulla ei ole. Ajatus ärsytti minua niin paljon, että listasin asioita, joista olen joskus vaan haaveillut ja joita minulla nykyään on. Lista oli kohtalaisen materialistinen, mutta elämä on. Tämän päivän listan asia on:

UUNI

Tämä saattaa kuulostaa hassulle, mutta olen onnellinen, että minulla on uuni. Asuin kahdeksan vuotta kodissa, jossa oli kyllä uuni, mutta koko laitos oli niin pieni, että liesiä oli kaksi ja uuni oli niin kapea, ettei sinne saanut piirakkavuokaakaan. Tai pakastepitsaa. Se piti rahnuttaa veitsellä puoliksi, jotta se mahtuisi. Nyt minun uunini on normaalin kokoinen ja bonuksena pystyn käyttämään uunia ja liettä saman aikaisesti toisin, kuin pikku uunia. Mahtavaa! Minulla on varmaan joku fiksaatio uuneihin, koska perheellämme on kotivideo siitä, kuinka olin pieni ja tappelin ystäväni kanssa leikkiuunista. En muista kuinka siinäkin riidassa kävi. :)
Onni on normaali uuni.

Aikaisempia "Onni"-tekstejä pystyt lukemaan niin, että valitset tuolta oikealta Tunnisteista Onni. 

2 kommenttia:

  1. Ihana onnipostaus! Mulla on aika lailla sama onnentunne mutta meidän isosta astianpesukoneesta. Se vaan vetää ja vetää astoita loputtomasti :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei sellaista onnea olekaan vielä koskaan ollut... :D Olen niin kyllästynyt käsin tiskaamaan, mutta en oikein tiedä mihin kohtaan keittiötäni tiskikonneen edes saisi... Jatkan siis hinkkaamista.

      Poista