sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

OMA VIA DOLOROSA

Eilinen postaus antoikin osviittaa siitä, että eilinen oli aika raskas. Olen nyt pääsiäisen henkeen kulkenut omaa via dolorosaa... Asioita, joita en aijo kamalan tarkasti avata johti siihen, että pakkasin Sammakon kamat ja vein ne hänelle. Vaikka olemmekin viime päivinä heitelleet koviakin sanoja toisillemme oli Sammakko yllättynyt. Oikeastaan enemmän, kuin yllättynyt. Selitin asian Sammakolle asian. En haluaisi lopettaa, mutta en en jaksaisi samoista asioista enää riidelläkään. Asia, josta saamme aina kovimmat riidat on sellainen, josta en tule antamaan piiruakaan periksi ja Sammakko ei vaan käsitä miten tärkeä asia on. Sammakko käski minun rahoittua ja sanoi, että saan viedä tavarat takaisin, koska ero ei tulisi kysymykseen. Sammakko veti R-sanakortinkin takataskusta. Sinä hetkenä niinkin selkeä asia päässäni, kuin ero muuttui epäselkeäksi. Yritimme keskustella, mutta minä itkin ja Sammakko ei vaan pysty käsittelememään minun itkuani. Lähdin kotiin.. Sammakon tavaroiden kanssa ja edelleen parisuhteellisena.
En voi väittää etteikö olisi tuntunut hyvälle se, että Sammakko ei ollut valmis luovuttamaan niin helpolla, kuin minä. Toisaaltaan samalla pelko siitä, että muuttuuko asiat saa minut kuitenkin hieman varpailleni. Toivon kuitenkin sydämestäni, että samme asiat selväksi mahdollisimman pian.

 Kuva

Pitääpi lähteä hakemaan virpojille suklaata... Eipä niitä koskaan tänne ole tullut, mutta jos nyt kuitenkin varautuisi... Saa hyvän syyn ostaa karkkia ja syödä ne itse jos kukaan ei tulekaan... ;)

1 kommentti:

  1. Voi Nöpsönen. Kursi tämmöset kriisit, mutta oot sä kyllä topakka likka, pidät vaat jatkosakin silmät auki ja katsot miten hommat kehittyy :). Kyllä se siitä taas kivasti kehittyypi. Zemppihali!

    VastaaPoista