lauantai 9. helmikuuta 2013

VIIKKO BELVITA BREAKFASTIN KAA


Olen nyt viikon ajan saanut maistella elämää BelVita Breakfestin kaa. Sain paketin Buzzadorin kautta. Buzzaaminen on hauskaa ja kampanjat muodostuvat omien mieltymyksien mukaan. Ja mikä parasta, useimmat kampanjat ovat sellaisia, jotka voi jakaa ystävien kanssa! Buzzaaminen ei missään nimessä ole taakka vaan mukava tapa tutustua uusiin tuotteisiin. Voin nimittäin kertoa, että ilman Buzzadoria minä en varmastikaan olisi tähänkään tuotteeseen koskenut... Sillä minähän en ole aikaisemmin syönyt aamupalaa ollenkaan! Itse voit ryhtyä Buzzadoriksi tätä kautta.


Nyt asiaa piparista. ;)

Sain tosiaan maisteltavaksi kolmea eri laatua keksejä. Hunaja -Pähkinä, Jougurtti ja Vilja & Maito. Jo ennen maistamista päätin, että pidän eniten Jougurtista ja sitten Vilja & Maidosta ja viimeisenä Hunaja -Pähkinästä. Mutta kuinkas kävikään. Jougurtti oli ihan ok. Ei paha, mutta ei oikeastaan yllättänyt. Vilja & Maito taas oli erilainen mitä ajattelin. Ei paha, mutta erilainen. Suurin yllätys oli kuitenkin Hunaja -Pähkinä. En voi sietää hunajaa, joka johtuu siitä, että lapsena rakastin hunajaa ja päätin eräs kaunis päivä syödä kerralla koko purkin... Ei oo oikein maistunut sen jälkeen. Jotkut pähkinät taas saa suuni (pelkästään syötynä) turpoamaan, joten pähkinätkään ei enää ole oikein lemppari juttu. Mutta yhdessä maku yllätti! Hunaja -Pähkinä siis raivasi tiensä sijalta kolme suoraan kirkkaasti sijalle yksi! Makutestin kakkonen oli Jougurtti ja kolmanneksi tällä erää jäi Vilja & Maito.Belvita Breakfast Jogurtti
Belvita Breakfast Jogurtissa on käytetty hyviä, aamiaiselta tuttuja aineksia: täysjyvää ja herkullista jogurttia. TÄYSJYVÄÄ sisältävien keksien sisällä on maistuvaa JOGURTTIA. Belvita Breakfast Jogurtti on hyvä KUIDUN lähde ja lisäksi se sisältää VITAMIINEJA ja KALSIUMIA.


Belvita Breakfast Vilja & Maito
Belvita Breakfast Vilja & Maito -keksit ovat täysjyväkeksejä, joista saa tärkeitä KUITUJA. Ne sisältävät täysmaitojauhetta, vehnäjauhoa, kaurahiutaleita, ohrajauhoa, ruisjauhoa ja spelttijauhoa, sekä lisättyjä VITAMIINEJA ja KIVENNÄISAINEITA.


Belvita Breakfast Hunaja & Pähkinä
Belvita Breakfast Hunaja & Pähkinä -keksit sisältävät herkullista HUNAJAA, paahdettua HASSELPÄHKINÄÄ ja TÄYSJYVÄVILJAA. Belvita Breakfast Hunaja & Pähkinä on myös oiva KUIDUN ja VITAMIINIEN lähde.
 


En välttämättä aina ihan arvosta yksittäis pakkaamista. Ajattelen asiaa egolkisesta näkökulmasta. Ensin keksit ovat pakattu muoviin, joka on pakattu pahviin. Sitten kaupoissa olevat myyntierät ovat pakattu taas omiin pahvilaatikoihin. Jotka pakataan vielä kerrtan suurempuun pahvilaatikoihin ja  nämä laatikot taas pakataan muoviin lähtiessään tehtaalta jakeluun. Eli yksi keksi on ainakin viisi kertaa pakattu. Onneksi kaupat kierrättävät pahvit... Muovi on taas aikas kertakäyttöistä ja vie valmistusvaiheessa aikas paljon energiaa.
Mutta toisaaltaan... Mikäli keksien käyttö olisi yhtään vaikeampaa ei niitä olisi aamuisin minun laukustani löytynyt...

Ja kuvasatoa viikon varrelta:

  

BelVita sujahti kyllä joka aamu laukkuun.

 

Useimmiten söin aamiaisen jo autossa. Se on oikeastaan minulle ainoa aika aamusta jolloin edes ehdin aamupalan syömään... Olen nimittäin niin aamu-uninen ihminen!


Keskiviikkona söin BelVitaa jäätelön kanssa! Pirunpeltoa katsellen. Ei muuten ollut huono vaihtoehto sekään... Ei ihan aamupalaa, mutta hyvää oli kyllä! :)


Niin ja tänä aamuna heitin veljeni taas hieman reissunpäälle. Matka suuntautuu tällä kertaa Lisabonin kautta Portugaliin. Lento lähtee vasta huomenna, mutta hän lähti matkaan jo tänä aamuna klo 7, koska pääsee rekan kyydissä matkakaverinsa luokse. Reiluna siskona heitin veljeni aamulla ja annoin matkaan vielä pari pakettia BelVitaa.


Täytyy sanoa, ettei muutama keksi nälkää vie jos sellainen aamulla on. Jos siis tapana on keitellä puuroja aamulla niin en sitä hyvää tapaa vaihtaisi keksipaketin aukaisuun. Minulle annos oli hyvä, koska en tosiaan ole koskaan syönyt aamupalaa enkä kärsi aamuisin nälän tunteesta. Verensokeri on tasainen ja olo on jotenkin reippaanpi. Tosin, kyllähän sillä energiamäärällä mitä keksistä löytyy... Keksit lupaavat pitää neljä tuntia nälän loitolla, mutta laskeskelin eräs aamu, että kolmen tunnin jälkeen alan miettimään ruokaa. :D Mutta ähkyn vetämisen sijaan olen huomannut, että lounas on kyllä ollut kevyempi.

Keksihyllystä näet tarkemmat tuotesisällöt. Minä olin ainakin hyvin tyytyväinen tähän viikkoon BelVitan osalta. Ja uskon, että ainakin noina klo 5 aamuina saattaapi jatkossa veskaan BelVita sujahtaa. 

2 kommenttia:

  1. Nää ois mulle kyllä super hyviä, kun oon niin huono syömään aamupalaa

    VastaaPoista
  2. Suosittelen kokeilemaan! Jos ei toimi niin ne voi aina syödä jäden kaa. ;)

    VastaaPoista