maanantai 25. helmikuuta 2013

SYNTYMÄPÄIVÄN ARVONTA

Olen todella yllättynyt siitä, kuinka paljon blogini on kasvanut pienessä ajassa. Tuntemattomista ihmisistä on pienessä ajassa tullut todella tärkeitä. Pieni blogini elää kommenteista ja toivoisinkin, että kävijät kävisi enemmän kommentoimassa tai klikkailemassa nappuloita tykkää tai en tykkää. Siten tiedän mistä minun kannattaa kirjoittaa ja minkä jätän kirjoittamatta. 
Koska olen huomanut, että kävijämäärä on kuitenkin pompanut todella pienen ajan sisällä täysin uusiin svääreihin niin on taas aika palkita Teidät. On siis aika syntymäpäivä arvonnan!

Tällä viikolla minä ja Sammakko vietämme molemmat syntymäpäiviä. Minä keskiviikkona ja Sammakko perjantaina...Tai no jos tarkkoja ollaa niin Sammakko ei vietä tänä vuonna ollenkaan syntymäpäivää, koska hän on syntynyt karkauspäivänä, mutta hän on ollut nyt niin kiltti, että hän saa syntymäpäivän tänä vuonna. :)

Arvonta sisältää tällä kertaa yhden kysymyksen. Mitä Sammakolle syntymäpäivälahjaksi?
Taustatietoa: Sammakko on mies. Hän täyttää 29 vuotta. Hän harrastaa viskejä ja käy salilla. Päivät Sammakko opiskelee yliopistolla. Emme asu yhdessä emmekä ole ihan kamalan kauaa kyllä seurusteltukaan, mutta tällä hetkellä minulla on Sammakon kanssa hyvä olla.

Palkintona tällä kertaa on kaksi (tyhjää ja uutta) matkahajuvesipulloa. Vaaleanpunainen ja musta. Voit täyttää molemmat pullot kahdella lemppari hajuvedellä ja eroitat tuoksut jo pullon väreistä tai voit antaa toisen pullon ystävälle. Pullot ovat todella helppo täyttää ja kuljettaa mukana isojen pullojen sijaan. Pieni pullo kulkee mukavasti käsilaukussa ja on aina tarvittaessa lähellä. Eihän sitä koskaan tiedä koska joku komistus kävelee vastaan ja tarvitsee vähän suihkauttaa... ;)


Arvontoihin on jo muodostuneet tutut säännöt:

Yhden arvan saat, kun kerrot hyvän lahjan Sammakolle ja jätät samalla sähköpostisi tähän postaukseen.
Kaksi arpaa saat, jos olet julkinen lukija bloggerin kautta tai liityt lukijakseni.
Kolmannen arvan saat mikäli jaat tämän arvonnan omassa blogissasi (kuvaa saa käyttää).

Ja hei, kirjoita monellako arvalla olet mukana! Mikäli voittajaan en saa yhteyttä viikkoon arvonnan suorittamisesta pyörähtää arvontakone uudelleen. (Arvonta suoritetaan uudelleen tarvittaessa 11.3)

Osallistuminen arvontaan alkaa nyt ja päättyy 3.3.2012 klo 12:03

Alla vielä video hajuvesipullon täyttämisestä.


Huom: Arvonta pulloissa ei lue kyljessä mitään!

Onnea arvontaan!

ARVOTA ON PÄÄTTYNYT!

7 kommenttia:

 1. Oi ihana arvonta ja onpas meillä kuule lähekkäin synttärit :)! Mä hyppään kahdella arvalla mukaan ja ehdotan, että ostat sammakolle synttärilahjaks uuden hienon treenikassin (paitsi jos sillä vanha on jo hieno) ja sinne sisään vaikka jotku kuumat boxerit ja joku pikkutuhma lappu :D

  VastaaPoista
 2. Jouku hyvä, vähän kalliimpi viski vois olla hyvä tai jos ei pulloa halua ostaa, niin jotku kivat viskilasitki olis jees :D

  Yhdellä arvalla mukana

  VastaaPoista
 3. Meinasin ehdottaa myös jotain tyylikkäitä viskilaseja, mutta koska sitä jo tuossa edellä ehdotettiin niin miten olisi sushi ateria Samantha tyyliin: http://www.lettera43.it/foto/gradite-del-sushi-si-ma-sopra-il-corpo-di-una-modella-nuda_4367560486.htm
  Kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhahhha!!! Ei tuu tapahtumaan! :D

   Poista
 4. Kahdella arvalla mukana, palkinto olisi mitä mainioin!
  Liityin juuri lukijaksesi :)

  Ehdotan syntymäpäivälahjaksi Sammakolle tyylikästä taskumattia.

  VastaaPoista
 5. Mä en tiedä kannattaako mun synttärilahjavinkkejä kuunnella, exä häipyi joka kerran maisemista kun ostin sille jotain :D Tyydyn siis sanomaan vastaukseksi, että osta jotain mikä ei ahdista lahjansaajaa :D :D
  Kolmella arvalla mukana, linkitys tulee illalla blogiin jahka pääsen töistä :)

  VastaaPoista
 6. Uusi lukija ilmoittautuu :) Ehdotan syntymäpäivälahjaksi Sammakolle juomakiviä (engl. Sagaform whiskey stones) esim. https://www.hobbyhall.fi/p/fi/Sagaform-Juomakivet-9-kpl/343801 Ostin omalle viskisiepolleni ne joululahjaksi, ovat minusta miehekkäät, mutta kuitenkin käytännölliset! Käyttökertoja on tullut jo yllättävän monta ja mies ei ikinä tajuaisi noita ostaa itse, vaan jäähdyttää juomansa tarvittaessa jääpaloilla. Noiden lisäksi jotain henkilökohtaisempaa lisäksi ;) Olen yhdellä arvalla mukana ja "anonyymin" sähköpostiosoitteen puuttuessa laitan kommentin nimellä, koska tuo palkinto on niin kertakaikkisen houkuttava! Jos onni potkaisee niin laitan sulle sähköpostiosoitteeni suoraan meiliin.

  VastaaPoista