tiistai 5. helmikuuta 2013

MERKKARIT


Ei niin ajankohtainen päivitys enää, kun taitaa merkkarit olla jo viikon vanha juttu, mutta kuitenkin. Mitäs te olette niistä mieltä? Kannattiko tuoda takas?
Henkilökohtainen mielipiteeni on kaksijakoinen. Tykkään merkkareista kyllä, mutta myönnän olleeni hieman pettynyt. Esimerkiksi nuo mustat. En tykkää tuosta väkäsestä. Tiedän, että se on tukehtumisriskin takia ja tiedän, että mykypäivänä ihmisiä täytyy holhota, mutta kuitenkin... Miksi karkkeihin ei tehty reikää keskelle niin kuin vanhoissa kolikoissa on joskus ollut? Eikö se olisis ajanut saman asian? Ja miksi noita väkäsiä ei ole punaisissa ja keltaisissa? En tykkää väkäsistä.

4 kommenttia:

 1. Anteeksi littleB! Poistin vahingossa kommenttisi! Juu ihmettelen itsekin miksi niitä irtokarkkeja ( mitä on myynnissä) voi vaan laittaa pussiin...

  VastaaPoista
 2. Ei mitään, ei se ollukaan kovin järkevä kommentti :D
  Joo kuulemma nää uudet on tehty sillä alkuperäisellä vanhalla reseptillä, mutta uskon sitten kun saan tehtyä sen makutestin ja vertailtua et maistanko eroa :)

  VastaaPoista
 3. Mäkin ostin viime viikonloppuna. Mietinkin, että miksi noissa mustissa on toi väkänen... Tukehtumisriskin takia? Ihanko totta? Miten se estää ihmisiä tukehtumasta niihin? Olenko taas jotenkin blondi, kun en tätä tajua. Ja tosiaan se, että miten niin mustissa on tukehtumisriski ja värillisissä ei? Eikö ne olleet ihan yhtä jänkkiä tavaraa? Onpas vaan taas kummallista! Hyviä olivat joka tapauksessa! :)

  VastaaPoista
 4. No siis näin jostain kuulin... Enkä itsekään oikein järkevämpää selitystä keksi. Ja ihmettelin itsekin sitä miksi mustissa on ja hedelmissä ei ole. EPÄLOOGISTA!

  VastaaPoista