torstai 14. helmikuuta 2013

KAMALA HÄSSÄKKÄ, SITTEN HILJENEE


Aivan mahtavan ihanaa ystävänpäivää kaikille lukijoille! Itse henkilökohtaisesti olen odottanut tätä päivää jo kuukauden laskien päiviä ja sitten tunteja. Lähdemme siis Sammakon kanssa tänään matkaan. Vielä on kamalasti tehtävää ennen lähtöä. En ole pakannut enkä edes pessyt vaatteita vielä. En ole oikeastaan edes vielä päättänyt mitä otan mukaan. No eiköhän tuolta jotain löydy.. :)
Sitten pitisi siivota vielä, koska on paljon mukavampi tulla siistiin kotiin takaisin.
Käyn hakemassa Sammakon ja syömme täällä ystävänpäivän illallisen. Teen sammakolle kalaa... Teen oikeaa kalaa ensimmäistä kertaa elämässäni! Ajattelin aloittaa helpolla, mutta hyvällä (kuulemma) ohjeella. Äipän uunikalalla. Täytyy vielä soittaa äidille miten sitä tehdään... :) Laitan pöydän nätiksi ja ehkäpä myös itseni. ;)
Tämän postauksen myötä blogi hiljenee pariksi päiväksi. En ole kamalasti kirjoittanut postauksia tuonne varastoon kamalasti ja ne mitä siellä on tuntuvat nyt jotenkin irrallisilta. Joten hyvää lomaa teillekin minusta!. :) Palailen asiaan varmaankin sunnuntaina asiaan ja päivityksen uskoisin olevan kuvapläjäys matkasta. :)

4 kommenttia:

 1. Ihanaa iltaa teille ja mukavaa matkaa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon. :) Täällä jo täpisen, koska kohta lähden hakemaan Sammakkoa. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaista ystävänpäivää ihanalle blogiystävälleni ja mukavaa matkaa! <3

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos paljon ja samoin, vaikka nyt jo hieman myöhässä. <3

  VastaaPoista