sunnuntai 24. helmikuuta 2013

ITSEKUNNIOITUKSEN VIIMEISET RIPPEET

Tiedättekös mitä tämä on?


No muotoillaan vaikka niin, että se on suoraselkäisyyteni ja sitä kautta itsekunnioitukseni viimeiset rippeet. Olen nimittäin aina sanonut, etten tarvitse vedenkeitintä, koska pystyn keittämään veteni kattilassa. Tänään kuitenkin tapahtui jotain ja kävelin kaupasta veden keitin kädessäni... (Kyllä minä sen maksoin). Enkä siis edes mennyt kauppaan ostamaan vedenkeitintä! Se oli siis täysin heräteostos! Laitan sen kevään piikkiin.

Onko teillä ostoksia joitain hankintoja joista olette sanoneet, 
ettette tule koskaan hankkimaan, mutta kuitenkin huomaatte 
jossain vaiheessa omistavanne asian?


Niin kyllähän se kevättä alkaa jo tekemään... Moottoritiekin alkaa olla jo aika kuuma... :) Eikä ole kuin muutama päivä siitä, kun valitin, ettei talvi lopu koskaan... :D Ja ihan huomiona, etten ole seisoskellut keskellä moottoritietä vaan siis ajoi kyllä ihan autolla. :)


Tänään oli jo häivähdys kevätoloa. Mahtavaa!

Ensi viikolla vietetään syntymäpäivä viikkoa. Vietän itse syntymäpäivää keskiviikkona ja perjantaina  Sammakko täyttää vuosia. Huomenna onkin siis aika potkasta käyntiin arvonta! Arvonta tulee sisältämään yhden kysymyksen jota voitte jo nyt yön pimeinä tunteina miettiä... Mitä Sammakolle lahjaksi? Tarkemmat tiedot arvonnasta huomenna! Mutta nyt, hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti