sunnuntai 20. tammikuuta 2013

HYVINVOINTI-ILTAPÄIVÄ

Olin eilen erään seuran järjestämällä Hyvinvointi-iltapäivällä. Paikalla pääsi nauttimaan erilaisista hemmotteluista mm. hieronnasta, päähieronnasta ja kulmien ja ripsien värjäyksestä. Itse valitsin niskahartia hieronnan, koska Sammakko on niin laiska hieromaan! :D Toisekseen, pään kääntäminen vasemmalle tekee tiukkaa. Hieronta teki niin hyvää, että taju meinasi lähteä, kun nousin pöydältä. Paikalla oli myös Oriflamen tuote-esittelijoitä, jotka kertoivat laajasti Oriflamen tuotteista ja heidän kauttaan pystyi tekemään myös tilauksia. Itse tein pari tilausta, josta toisen sain heti mukaani. Toisesta teen varmasti oman postauksen myöhemmin. ensimmäinen tuote, jota en saanut vielä mukaani oli peitevoidepakkaus, joka sisältää kolme eri väriä. Vihreänsävy peittää punaisuuden, keltainen tummat silmänaluset ja beige peittää näppylät. Täydellinen paketti siis!
Kuva oriflamen sivulta ja kuvaa klikkaamalla pääsee myös suoraan tuotteeseen ja mahdollisesti tilaukseen.


Toinen tilaukseni oli jo klassikoksi oriflamen tuotteista. Nimittäin munanmallinen ihmesalva. Muistan tuotteen jo lapsuudeta ja se on todellinen ihmesalva. Kaikki pienet kosteutta varvitsevat paikat... Toimii! 

Kuvasta linkki oriflamen sivuille suoraan tuotteeseen.

Myös äidille tuli tilattua tavaraa. Nimittäin timanttivoide. Timanttivoiteessa on aitoa timantti pölyä! Äidille parasta. Mukaan tilaukseen lähti myös saman sarjan yövoide.
Koska tilaukseni teki yhteensä yli 70 euroa sain vielä tilaajalahjaksi kolme tuotetta. Sävyttävän päivävoiteen, silmänympärysvoiteen ja geelinaamion. niistäkin voisin tehdä oman postauksen jahka olen tutustunut tuotteisiin paremmin.

Hirvittävän mukava iltapäivä kyllä oli. :)

2 kommenttia:

  1. Tuo Tender Care on kyllä hyvä! Varsinkin näillä pakkasilla tulee käytettyä paljon huulivoiteena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulivoiteena toi on ihan lyömätön! Olen myös laittanut sitä pieniin kovettumiin sormissa ja kynsinauhoihin... :)

      Poista