perjantai 7. joulukuuta 2012

TÄÄLLÄ TAAS

Eilen jäi blogi päivittämättä. Syitä on monia. Esimerkiksi se, että eilen oli ne joulumyyjäiset mistä olen täälläkin monesti puhunut. 5. päivä meni camee suklaiden parissa. Väänsin niitä lähes koko illan. Olin itse kuitenkin tyytyväinen lopputulokseen. Illalla olinkin sitten aivan loppu.


No, 6. päivä koitti ja lähdimme aamulla aikaisin hevosella matkaan. (No ei lähdetty! Kirjoitus alkoi vaan kuulostamaan siltä, että hevonen enää puuttui).


Pöydästä löytyi sukkia, linnunruokaa, camee -koruja, camee -saippuaa, camee -suklaata, mustaherukka- ja puolukkahyytelöä, paholaisenhilloa, puolukka- ja mustaherukkamehua, piparipurkkeja, puuropulloja ja juustoa.

Mitä pöydässämme sitten ei ollut oli näitä:


Eli sytykeruusuja. Eli (meidän kesken) munakennoista tehtyjä ruusukkeita joissa on sytytyslanka ja jotka ovat kastettu steariiniin. (Kuva viime vuotisista keskeneräisistä ruusukkeista). Emme tehneet ruusuja, koska emme ehtineet emmekä jaksaneet enää. Minulla meni lähes koko ilta suklaiden kanssa ja äiti värkkäili purkkeihin kangas kansia ja tuoteselosteita. Voin kertoa, että niihin menee aikaa... No, olimme myös viime vuonna myymässä tekeleitämme samassa paikkaa ja kun olimme saaneet tavaramme pöytään tuli vanhempi rouvashenkilö kysymään, että "Onko teillä niitä sytykeruusuja, mitä viime vuonna oli?" Ei, ei meillä ole niitä tänä vuonna. Nainen lähti pois. Pian tapahtuneen jälkeen tuli toinen nainen, että "Onko teillä nyt niitä sytykeruusuja". EI OLE!!! Ihan käsittämätöntä! Tuote, jolle me nauroimme jopa itse ajatuksella: Mennään myymään revittyjä munakennoja. Oli yks kaks kysytyin tuotteemme. Voi hyvää päivää! Koska muutaman sanan vaihdettuamme molempien naisten kanssa huomasimme, että molemmat olisivat ostaneet niitä ruusuja enemmänkin niin päätimme molemmille tehdä niitä heille. Naiset käyvät hakemassa ne sitten äitini työpaikalta... Mitä sinä teit, kun Laineen Tuntematon sotilas tuli televisiosta? No minä revin munakennoja! :D Ja siis vertailun vuoksi niitä suklaita joita olin tuhdannut koko 5. päivän illan ei myyty yhtään! No tiedänpähän, ettei niihin kannata tuhlata aikaa ensi vuonna, kun saman ajan voi käyttää munakennoihin... :D

Ja ai niin. Olen täälläkin naureskellut (12 euron) puuropullolle... Päätin sitten ihan vaan kokeilla ja tein muutaman pullon myyjäisiin. (hinta 3 euroa). Nämä sitten loppuivat ensimmäisenä...

4 kommenttia:

 1. Voi miten mahtava myyjäispöytä! Kaikkea ihanaa. Mun on pakko päästä kyllä jonneki joulumarkkinoille. Argh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos. :) Itsekin pitäis mennä nukkumaan jotta jaksaisi huomenna "markkinoida". Tällä kertaa kuitenkin pöydän toisella puolella. :)

   Poista
 2. mitä tuo puuropullo sisältää? en ole koskaan kuullutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuroriisiä, fariinisokeria, kookosta ja suklaata. taisipa joukossa olla myös suolaa. Mittasuhteita en muista millään. Voisin kuitenkin veikata, että puolitoista desiä puuroriisiä, koska homma oli suunniteltu niin, että pullo aineksia ja litra maitoa perään niin mittasuhteet on oikeat. :)

   Poista