lauantai 29. joulukuuta 2012

SALAKUVA

Kävi töissä tänään todella hassu juttu! Työpaikalleni saapui julkisuudesta tuttu henkilö. Nimeä en voi ikävä kyllä kertoa, koska olen allekirjoittanut salassapito sopimuksen... Ja toisaaltaan eipä henkilön nimellä olekaan tässä kertomuksessa mitään merkitystä... No samaan aikaan työpaikallani oli myös teini-ikäinen tyttö, joka todellakin tunnisti henkilön. Hänen silmistään näki, että hän olisi vain hypätä henkilön kaulaan... (En puhu itsestäni). Mutta tyttö kuitenkin pidätteli itsensä ja päätti olla siististi cool... (Niin kuin myös minä) Kun henkilö tuli asioimaan luokseni hyökkäsi tyttö heti henkilön perään.
Yks kaks huomasin jonkin välähdyksen... Ei mitään suurta, mutta kuitenkin... Kamerakännykkä... Tyttö oli kaivanut puhelimensa taskusta ja koitti ottaa salakuvaa henkilöstä... Raukka ei vaan tajunnut, että hänellä on salama päällä. Tyttö huomasi itsekin erehdyksensä ja yritti piilottaa puhelimensa. Työpaikallani ensiksikään ei saa ottaa kuvia ja toiseksi hän huomasi itse myös noloutensa... Henkilö, josta puhutaan vaan henkilönä ei huomannut tilannetta tai sitten hän on niin tottunut salamavalojen välkkeeseen ettei vaan enää välittänyt...
Mutta mitä tytön kameraan tallentui? Todennäköisesti hölmistynyt kuva minusta, kun puhelin osoitti minua heti tarkennus salaman jälkeen.. Yrittää siinä sitten kavereille lesoilla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti