lauantai 8. joulukuuta 2012

JOULUMARKKINOILLA

Kerroinkin eilen vastatessani Anselmille, että olen tänään menossa joulumarkkinoille. Karautimme pienen maakuntamatkailun seurauksena muutaman kymmenen kilometria ohi, mutta eipä se haitannut kauniina talvipäivänä. Lopulta kuitenkin löysimme Paraisten joulumarkkinat. Ja täytyy useat joulumarkkinat kiertäneenä sanoa, että Paraisilla oli kyllä tunnelma kohdallaan. Porukkaa oli paljon ja uusia vinkkejä tuli runsaasti.


Löytyipä porsaan viimeinen matka myös Paraisilta. Täytyy sanoa, että hieman ällötti näin kasvissyöjänä.Tarttuipa mukaan myös asia, jota olen jo lapsuudesta saakka havitellut. En tiedä kerronko nyt oikein jos kerron sen olevan kirje stanssi? (Korjatkaa jos olen väärässä). En tiedä miksi olen niin viehättynyt niihin ollut aina, mutta en ole saanut koskaan sitä hankituksi. Alankin kirjoitella pitkiä kirjeitä, jonka sinetöin nyt tällä sinettiraudalla. ;)Paljastuipa yksi salaisuus samalla... Siviilinimeni alkaa siis A:lla... ;)

3 kommenttia:

 1. Ai että kun oliskin mahtavaa saada pitkä kirje! Tai edes oikea kirje ylipäänsä!
  En ole muuten vieläkään päässyt postista hakeen yllätyspakettia kun on niin kiirettä pukannut. Enkä oo myöskään urkkinut sisältöä laittamastasi linkistä :) Hyvä minä!

  VastaaPoista
 2. Hyvä sinä! Tiedän nimittäin, että itse olisin ainakin urkkinut. :) No eiköhän se siellä postissa vielä odottele. :)
  Mietin muuten tuota kirjeen kirjoittamista tänään. Kamalasti vaivaa ja kirje kuitenkin kuuluu kirjoittaa käsin... Ja mitä mä kirjottaisin? Ja kenelle? :D Kirjoitan joulupukille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi käsin kirjottaminen on kyllä katoava luonnonvara! Tänä syksynä siihen on saanut kylläkin tuolla lukiossa harjaantua kun suurinosa esseistä ja kokeet kirjoitetaan perinteisesti käsin konseptille. Tosissaan vaati hieman harjotusta kun ei ole kauppalappua kummempaa varmaan tullut kirjoitettua käsin viime vuosina :)
   Mutta pukki kyllä varmasti ottaa sun kirjeen ilolla vastaan! :)

   Poista