maanantai 10. syyskuuta 2012

LAISKUUS/KÖYHYYS ON HYVÄSTÄ

Kävin hammaslääkärissä. (Montakohan päivitystä olen viime kuukausina aloittanut näin?) Kun viimeksi kävin hammaslääkärissä tapahtui seuraavana päivänä pieni onnettomuus. Tuhannen euron hammas halkesi kahtia. Koska hammas ei ollut yhtään kipeä ja seuraava aika jo tiedossa päätin olla menemättä lääkäriin, koska tiesin, että hinta olisi taas sen 50-100 euroa tai ylöspäin.
Tänään hammaslääkärissä lääkäri otti palan pois ja hieman tutkiskeli. hammas oli lohjennyt pahoin ja sain hampaan poistotuomion. Hemmetti. Tuhannen euron hammas jo nyt ja lopputulos on poisto. Mieli oli todella maassa. Puhuimme jo silloista ja imblanteista. Sitten hammaslääkäri mietti hetken ja päätti kuitenkin avata hampaan ja katsoa josko jotain olisi sittenkin tehtävissä. "Mä en nyt lupaa mitään, mutta jos laitettais (joku ihme niminen työkalu) väärinpäin ja kokeiltaisiin josko hampaan saisi sittenkin rekennettu uudelleen". Koska en ollut laiskuuttani mennyt aikaisemmin hammaslääkäriin oli ien vetäytynyt ja työkalun saisi tarpeeksi syvälle. 45min jälkeen minulla oli jälleen hammas... Joka nyt piti avata ja tehdä juurihoito.
Koska hammas halkesi. Löytyi hampaasta myös käsittelemätön juuri. Koska en ollut heti mennyt lääkäriin pystyttiin hammas rakentamaan uudelleen. Ja koska hammaslääkäri oli nuori hänellä oli vielä jäljellä halua pelastaa minut, joka siis tietysti on vaan henkilökohtainen mielipide. Olen niin tyytyväinen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti