perjantai 10. elokuuta 2012

VOITON PUOLELLA

Voitin Hannan PowderRoom blogin kautta tämän ihastuttavan luomivärin. Olen aina käyttänyt niitä normaaleja kovia luomivärejä, mutta nyt, kun mahdollisuus tuli niin oli mukava päästä testaamaan myös jauhemaista luomiväriä. Hieman se ripotteli aluksi poskille, mutta enköhän mä opi... Värikin on täydellinen! Ihan vinkkinä, että PowderRoom on nyt myös facebookissa. Nyt kohtalaisen lyhyen ajan sisään Hanna on arponut päivityksen nopeimmin huomioineelle tai kommentoijien kesken kosmetiikkaa.


Toisena asiana mulla olis mystinen mönjä. :D Olen käyttänyt repaireia nyt kahdesti ja jotenkin käsittämättömällä tavalla tuote tuntuu toimivan. Näpläsin hiuksiani eilen illalla ja juu kyllä kaksihaaraisia löytyi, mutta ei läheskään niin paljoa, kuin ihan pahimpaan aikaan.

Linkki
6,90€ ei ole paha hinta tuotteen kokeilemisesta vaikka seerumiin ei ihan heti uskoisikaan.

Niin ja se Sayoss hiusväri... Siinä tosiaan väriä riittää eikä ihan äkkiä lähde pois... Naamasta tai matosta tai kylpyhuoneen seinästä... Vielä siinä vaiheessa, kun on pesemässä väriä pois se todellakin värjää suihkun seinän niin, että puhdistaminen on todella hankalaa! Toisaaltaan, kaippa tuo pysyy hiuksissakin paremmin... Mutta suosittelen olemaan normaalia varovaisempi värin kanssa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti