torstai 2. elokuuta 2012

VIINI, MIKÄ IHANA TEKOSYY

Töissä on ollut todella raskasta. Mulla on nilkat tällä hetkellä niin kipeät, että tiedän juosseeni paikasta toiseen! Pomo tuli käymään tänään töissä ja hän nauroi työvuorolistaani. On siinä ollu säätäminen... :) No niin on.
Tänään ajattelin olla täysin itseäni varten ja tehdä maailman parhaita kreppejä. Asiaa edisti se, että ne on maailman parhaita, nopeinpia tehdä ja letut olivat -30% tarjouksessa. Joku on joskus sanonut, että valmiit letut ovat laiskuuden huippu. Ehkä, mutta itse olen sitä mieltä ettei minun kannata itselleni tehdä edes puolenlitran lettutaikinaa ja paistaa niitä sitten. Ehdin syömään leipää sillä aikaa jo niin paljon, että nälkä häviää ja letut ovat jo ylisyömistä.


Ohje 8kpl kreppeihin (valmislettuja on usein 8kpl)


Mulla ei tässä sotkussa ole nyt puuroriisiä, mutta viime kerralla laitoin ja oli sekin tosi hyvää. Ja soijarouhe tulee muuten kuivana.


Uuni 200 asteeseen ja rullat sinne noin 10-15 min. Kaikkihan on jo kylmänä syömäkelpoista, mut nyt hankitaan vaan lämpö rulliin.

Muistakaahan kokeilijat, että tarkkoja mittoja ei ole. Kaikki on aina noin... :) Ihan fiiliksen mukaan siis. :) Yhdellehän lettuja on aika paljon, mutta syö pari heti ja pari illalla ja pari ottaa töihin mukaan ja pari sitten töiden jälkeen. :)

Juon kyllä tänään myös lasin viiniä. Ehkä kaksi. Juuri sen verran kuitenkin, ettei tarvitse lähteä ajamaan, mutta kuitenkin niin, ettei huomenna ole tukka kipeä. Viini on hyvä tekosyy sanoa, etten voi lähteä enää liikkeelle... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti