perjantai 17. elokuuta 2012

TOINEN TUNNUSTUS


Apuaaaa!!! Aamulla sain ensimmäisen tunnustuksen... Ja nyt iltapäivällä jo toisen Marmulta!!! Aika hurjaa! Ja viidellekös tämä piti jakaa?

Tunnustuksen säännöt:
1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnustuksen myönsi.
2. Anna tunnustus viidelle (5) suosikkiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi post it - lappu ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it - lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

Ensimmäiseksi haluan antaa tunnustuksen littleB:lle. Vaikka en kamalasti kommentoi, käyn lukemassa päivittäin.

Toisen tunnustuksen saa Onnen omenia-blogi. Luen blogia myöskin päivittäin ja kamalasti koitan varastaa ideoita blogista ;)

Kolmannen tunnustuksen saa Kattipaakari. Vaikka blogi päivittyy harvemmin. On se täynnä ihania ohjeita arkeen ja juhlaan.

Neljänen tunnustuksen saa Jutina blogillaan Jutina - minun elämäni. Tämänkin blogi on harventanut postauksiaan, mutta kannattaa tutustua. Varsinkin aikasempiin postauksiin.

Ja viidentenä mut ei suinkaan vähäisimpänä tunnustus lähtee Uutistoimisto Anselmille. On mukava lukea erilaisia postauksia. (Ja vinkkinä Anselmille. Olisi mukava jos blogiisi pystyisi liittymään lukijaksi... ;) )
Linkki

2 kommenttia:

  1. Jee, kiitos! Hei ou nou, oonkohan vahingossa laittanut sen pois, kun oon koittanut saada blogin mahd kliiniksi :) ou nou. Pitääpä tarlastaa tämä kuntoon. Hyvä kun vinkkasit!

    VastaaPoista