keskiviikko 15. elokuuta 2012

ODOTTELUA JA HYPISTELYÄ

Se olis tyypit palkka päivä (niinkun päivän aikaisemmasta postauksesta kävikin jo ilmi) ja piiitkästä aika oli osoitteena www.ebay.com.


Joku on ehkä joskus maininnut minulle, että teen siellä ostoksia paljon. Jossain vaiheessa se olikin totta, mutta nyt kun kaikki "tarpeellinen" on jo ostettu ja kaikki on niin käden ulottuvilla on shoppailu jäänyt vähemmälle. Muutama päivä sitten ajattelin kuitenkin tarkastaa josko eBay:stä löytyisi yksi juttu. Jääköön juttu kuitenkin vielä tässä kohtaa salaisuudeksi, sillä meinaan yllättää teit viel. ;)


Voi nuo herkulliset värit (joita siis on jonkun opin mukaan yksi) houkuttelee kyllä jo avaamaan pikku pikku paketit ja hypistellä massoja... "Joudun" tänään käymään Sinooperissa, kun ajattelin ostaa massat valmiiksi... Eli siis massaa ja jotain on luvassaa, kun posti vaan toimittaisi tavarat perille... Ei malta enää odottaa! Mut pysyykääpäs pääpät kuulolla niin toivottavasti pian selviää minkä ihmeen anskurtelukohtauksen olen taas saanut. ;)

4 kommenttia:

 1. On sitä itsekkin tullut osteltua ebaysta yhtä sun toista. Häiden alla sieltä tuli pakettia paketin perään. :D Mutta kaikki oli niin paljon halvempaa kuin Suomessa (esim. askartelujuttuja).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut ebayhin tutustutti ystävä jonka kaasona olin muutama vuosi sitten. Silloin ebayn siuu oli todella kovassa käytössä... Kaikki tosiaan on todella paljon halvempaa. Ainoa asia on vaan se kurja odotteluaika...

   Poista
 2. Can't wait, kerro heti mitä niistä tulee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kauan, kun minä odotan, ototatte tekin... By ha ha haaaa!!! ;)

   Poista