maanantai 13. elokuuta 2012

LEHTITILAUKSET

Onko teillä ollut lehtitilauksienne kanssa vaikeuksia jossain vaiheessa? Jos on niin millaisia? Tilasin erään harrastelehden kesän alussa (kesäkuussa). Olin puhelimessa samaan aikaan, kun tein netin kautta tilausta ja hups painike menikin puolen vuoden tilauksen sijaan yhden lehden kohdalle. Soitin asiakaspalveluun heti. Tyttö kertoi, ettei muutoksia pystynyt vielä tekemään, koska heidän järjestelmissään ei tilausta vielä ole, mutta hän korjaa asian ja laittaa sähköpostia sitten minulle. Da daa. Odottelin sähköpostia muutamia päiviä. Ei. Sitä ei tullut.


kuva
(huom. mussuttamani lehti ei ole se joka linkin takaa tulee)


Soitin asiakaspalveluun uudelleen jossa korjattiin tilaukseni. Siis niin ettei tilausta enää olisi olemassakaan vaan joutuisin tekemään uuden tilauksen netissä. Näin tein. Tosin uusinta tilauseen meni joitain päiviä, koska olin tuolloin mökkeilemässä. Sain uudella kertaa tehtyä tilausen jopa ihan oikein. Ja jäin odottelemaan lehteäni. Sain jopa sähköpostin jossa minulle kerrottiin, että saan uuden lehden tuota pikaa.
Sähköpostista on nyt kymmenen päivää. Soitin asiakaspalveluun tänään. "Juu kyllä sinulle olisi se lehti pitänyt jo tulla 8.päivä". No älä!
Mietinpähän vain kuinka vaikeaa lehti on myöhemmin lopettaa, koska sen saaminen on näin vaikeaa. Lehti myös ilmestyy kolmen viikon välein ja minulta on jäänyt jo useampi lehti väliin tämän tilaussekoilun vuoksi... HIANOOO!!!


PÄIVITYS!!!

Ah mikä ironia! Kirjoittaessani tätä postausta olin saanut sähköpostin:

Hei ....

Olet nyt saanut ensimmäisen ... -lehtesi.
Uusi lehti, joka houkuttelee jännittävällä kansilehdellään, on lähes vastustamattoman viettelevä. Olet siksi varmaankin vilkaissut ... -lehteäsi ja ehkä jopa lukenut muutaman artikkelin.

Toivon, että olet huomannut artikkelit, jotka liittyvät kiinnostuksesi kohteeseen:

Olen iloinen siitä, että olet tilannut uutiskirjeen ja olet päättänyt seurata .
Toivon, että valintasi tarjoavat tarvitsemasi palvelut ja varmistavat, että saat täyden hyödyn ... -lehden tilauksestasi.

Tässä ei nyt koko sähköpostia ole, mutta ARGH!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti