perjantai 24. elokuuta 2012

KEPEÄSTI TYTTÖMÄINEN PÄIVITYS

Eilinen kahvittelu oli tyttömäistä höpöttelyä ja kauppojen kiertelyä. Oli tosi mukavaa. :) Ostin kynsilakan, parit korvakorut ja uuden lehden.


Erityisesti silmään pisti nämä otsikot:


Sitaatti korvakorut olivat ne korvakorut, jotka jätin viimeksi kauppaan. Asia jäi kuitenkin niin paljon häiritsemään, että olihan ne sieltä haettava! Ne on niin hauskat! Nyt voi suoltaa ihan mitä tahansa tekstiä, koska se tulee "-merkkien välistä. :)


Mukaan tarttui myös ihanat lintukorvakorut. Tykkään, kun ne ei ole identtiset molemmin puolin.


Inglotin 036 väri oli juuri se mitä olin hamunnut jo pitkään. Oli ihana käydä ostamassa kynsilakka, kun juuri oikean värin löysi satojen värien joukosta.


Kävin tänään myös vanhempienikin luona, koska eräs ystäväni soitti, että hän oli hävittänyt avaimensa ja hän tiesi, että vanhemmillani on metallinpaljastuskone. Äitini yllätti minut korvakoruilla. Elvarilla on muuten monia todella hauskoja koruja.


Huomenna on vapaa. OU JEE! :)
Tämän päivityksen kuvat on taas ihan hirveitä! Kohisee ja mur! Ku ajattelin, että ihan äkkiä ota pokkarilla parit kuvat.. Ei taas olis kannattanu!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa että täälläkin tyttöillään :)! Ja hei noi sitaattikorvikset on ihan mahtavat :D!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu niin on! :) Sitten ne on sen verran suuret, että niihin kiinnittää kyllä humiota. Mulla on toisessa korvassa kaksi reikää niin korvikset on niin suuret että toinen korvis peittyy. Mutta ei se haittaa! :)

      Poista