perjantai 10. elokuuta 2012

IT COME BACK

En päivittänyt eilen blogia, koska olin K:n kanssa leffassa... (Oli ensimmäinen kerta, kun lähdin katsomaan Batmania elokuviin... Ja niin tasan viimeinen!!!) Ilta oli ihan ok. Ja tulipahan selvyys muutamaan asiaan ja varsinkin siihen, ettei tiemme enää kohtaa ainakaan tarkoituksen mukaisesti. Päätös oli yhteinen. En ymmärrä miten ihminen voi muuttua niin paljon pienen ajan jälkeen. No eipä siitä sitten taas sen enempää.
Astuimme leffasta ulos ja minä lähdin kotiin. Tullessani kotiin kampesin koneelle ja facebookkiin. S laittoi viestiä. Olin aluksi innoissani, mutta sitten alkoi ärsyttämään. S ei ole ollut yhteydessä ollenkaan seurustelunsa aikana. Viikko siitä, kun S astuu sinkkumarkkinoille niin alkaa viestiä pukata. (S ei tiedä minun tilanteestani).
Rehellisesti sanoen en voi väittää etteikö S kiinnostaisi (ai mitä tuliko yllätyksenä), enkä sitä etteikö S olisi osaltaan vaikuttanut jopa eiliseen illan kulkuun.( Mietin nimittäin monesti mitä tekisin S:sän kanssa samassa tilanteessa). Mutta silti viestin saaminen ilahdutti ja ärsytti saman aikaisesti.
Päätin lopulta jättää eilen vastaamatta S:sän viestiin. Mietin josko vastaisin tänään. Tiedän nimittäin ettei hän pysty vastaamaan siihen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti