lauantai 14. heinäkuuta 2012

ARPA... EIKU HAASTE ON HEITETTY

PowderRoom Hanna heitti aamutuimaan viestillä. 9 kysymyksen kenkähaasteen... En ole varsinaisesti mikään kenkäfriikki... Niin ainakin itselleni tolkutan. Vaikkakin eteiseen astuessaan vierailija useasti miettii mihin saisi omat kenkänsä mahtumaan... HUPS!

1. Viimeisimmät ostoksesi, mistä?


Ha haa! Pinkit reiskat on nyt kaksi viikkoa vanhat. Ostin Suonenjoen "Tokulta" viimeisen parin. Hauskinta on, että kengät olivat vielä kokoa liian suuret. Olin vain päättänyt ostaa mökille Reinot. Ja koska pari oli viimeinen ja väärän kokoinen.. Ostin sen silti! :D

2. Lempiparisi, väri, koko?


Tein viime kesänä todellisen löydon. Mielestäni "normaali" balleriina on hieman tylsä, mutta sitten vastaan osui nämä kengät. Ne on mielettömän hyvät jalassa ja aika rokit verrattuna ihan tavallisiin balleriinoihin. Ikävä kyllä niistä alkaa pohja kulumaan sekä sisältä, että pohjasta. :( Mustat 40 kokoa olevat kengät.

3. Onko jokin kenkämalli jota inhoat?


Sellaisia joka kesän nirunarukenkiä.. "Rantasandaaleja".... Tuosta kuvasta puuttuu vielä se, että varpaat ovat piilossa... Ei mun juttu, mutta sopii jollekin...

4. Kuinka paljon olet valmis maksamaan uusista kengistä?


Tämän verran... Minulla on paha tapa fiksahtaa johonkin asiaan. Niinkuin tätäkin blogia pitkään seuranneet ovat varmasti huomanneet... Näitä kenkiä en kuitenkaan ole kertaakaan kävellyt ulkona... Ne siis tällä hetkellä vaan on. Toisaaltaan... En mä niistä luopuiskaan... :)

5. Kuinka kauan käytät yhtä kenkäparia?


Joitain kenkiä tulee kulutettya ihan loppuun saakka. Yllä olevat kengätkin pitäisi heittää pois tai ainakin käyttää suutarillä, että onko mitään tehtävissä. Toinen korkolappu on nimittäin täysin lähtenyt ja toisestakin on enää puolet jälkellä... Sitä on taas varmaan polettu kantapäätä lattiaan...

6. Voisitko ostaa samanlaiset kengät kuin kaverillasi on?
En, ellei kyse ole suuremmasta trendistä. (Ugg, Crocs...)

7. Millaisilla kengillä käveleminen on mukavinta?


No ei ainakaan näillä... :D Kyllähän ne nuo kysymys kakkosen kengät on kivimmat. Toiset jolla tallaan kovin on perus tennarit.

8. Oletko kesäisin ulkona ilman sukkia tai kenkiä?
Toisinaan kyllä. Lähdin tänä kesänä reissuunkin yksillä sukilla ja olin kuitenin kaksi viikkoa pois... Ei se kamalan tarkoituksellista ollut, mutta eipä se myöskään haitanut, koksa taisin jopa ehkä kerran käyttää niitä.

9. Jos saisit ilmaiseksi millaiset kengät tahansa, mitkä ottaisit?
Koska olen toteuttanut jo Louoboutin haaveeni niin tällä hetkellä haaveilen niiistä mustista korkkaresta, jotka joka tytöllä tulisi olla...


Toisaaltaan, en panisi pahakseni jos jostain vain tupsahtaisi vaikka nämä Minna Parikan kengät...

Ja koska haaste on vastaan otettu se on myös laitettava eteenpäin... :)
Seuraavaksi kengistään saa kertoa

2 kommenttia:

 1. Mä muistelinkin, että sinulla on Louboutinit! Mä olen niin vihreenä täällä! Kerrohan onko ne hyvät jalassa? Aika käheet myös nuo mustat saappaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis on ja ei. Onko 15cm koroilla ikinä hyvä olla? Kyllähän noi tulee välillä jalkaan laitettua (Nytkin kuvaamisen jälkeen), mutta ei ne ihan hippakengät ole. Tietysti sekin vaikuttaa, että pelkään myös pilaavani ne niin "koitan vähän säästellä". Hetken ne on tosi hyvät ja sitten alkaa nilkat väsymään.
   Noille mustille saappaille oli käydä niin, että olin laittamassa niitä jo kiertoon ennen kuin käytin niitä yksi hippa ilta niin huomasin, että ne on itseasiassa yllättävänkin hyvät. :)

   Poista