perjantai 20. huhtikuuta 2012

KOTI-TYÖ-KOTI

Olen taas sahannut kodin ja työn väliä niin ettei juurikaan kirjoitettavaa löydy. Olen virkannut ihan huolella. Jopa niin paljon, että olen herännyt kähtena yönä särkevän käden kanssa. Suurimmat korit ovat halkasialtaan noin 30 senttiä. Niitä on niin ihana tehdä, kun ne tulevat valmiiksi niin nopeasti.
Kävin myös Kattipaakarin luona kahvittelemassa keskiviikkona. Pöydästä löytyi myös tämä ihana suklaakakku. Onneksi ohje on vapaasti varastettavissa. ;)
Töissäkin on hieman erikoinen tilanne menossa. Soitin eilen liittoon ja aamulla pääluottamusmiehelle. Viiden vuoden takaiset palkat olisi kiva jo saada... ;) Saas nähdä kui käy.

2 kommenttia:

  1. Mä aloitin joululomalla taas kutomisen vuosien tauon jälkeen ja sehän on ihan sairaan kivaa puuhaa! Nyt aion kyllä raivata tulevana keväänä kalenteriin tilaa kaikelle kivalle, kuten käsitöille. Sähän oot jo tommonen mestari kaikessa puuhastelussa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä innostuu, mutta sitten on pitkiä aikoja, kun makaan vaan sohvalla... Toisaaltaan blogin pidon myötä saa itsestään vähän enemmän irtikin, kun näkee mitä muut on tehnyt.. Eikä siis halua olla yhtään huonompi... ;)

      Poista