torstai 12. huhtikuuta 2012

KAIKKI ISÄNI AUTOT

Koska tiedän, ettei veljeni lue blogiani uskallan kertoa pikku projektista. Kävimme äitini kanssa jouluostoksilla joulun alla... (Juu sangen tuore postaus...) Löysimme kirjatorilta (tai jostain vastaavasta) kyseisen kirjan. Pakotin äitini ostamaan sen veljelleni joululahjaksi.. Ja äitihän osti... Äidilleni kävi kirjan oston yhteydessä mielessä, että isäni voisi tehdä kirjan väliin listan omista omistamistaan autoistaan... Lista on nytttemmin hieman paisunut... Olemme etsineet isäni kaikista autoista kuvat ja isäni on kirjoittanut jokaiseen autoon liittyen jonkun tarinan. Alla pätkä erään auton tarinasta.

Kyllä siinä oli vähän kätkäläismäinen olo, kun katsastaja tuli auton alta öljyvana poskessa ja mulkoili minua, kun meni kirjaamaan lisää vikailmoituksia. Auton kuskin puoleinen ikkuna ei auennut, tai no aukesihan se, kun otti tikun pois ikkunanvälistä.

Projekti on edennyt siihen pisteeseen, että minun pitäisi nyt taittaa kirja. Ajateltiin, että kun kerran aloitataan niin tehdään se sitten kunnolla. Veljelläni on ensi kuussa syntymäpäivä niin josko se siihen sitten valmistuisi. Kuvakirjat ovat nykyään ihan kohtuuhintaisia niin tehdään tästä nyt kovakantinen... Lähetän varmaan kirjan ifolorille... En ole kuitenkaan ihan varma vielä...

No kai tästä voi tehdä jossain välissä jatko-osan... Kaikki veljeni pahvilaatikot? (Veljelläni kun on joku pakoittava tarve tunkea itsensä jokaiseen pahvilaatikkoon).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti