lauantai 28. huhtikuuta 2012

ÄRSYTTÄÄ JA HARMITTAA

Pelkään S:sän valuvan "vaan" kaveruuden lokeroon ellei mitään oikeasti radikaalia tapahdu pian. Olen miettinyt asiaa paljon miten voisin estää sen ja sain aivan mahti idean eilen illalla. Mutta - koska parhaat ideat tulevat unen ja valveen rajamailla päätin toteuttaa ajatukseni vasta tänään. Tänään ajatuksen toteuttaminen ei kuitenkaan ollut enää mahdollista. En tiedä olisiko se ollut eilenkään, mutta joka tapauksessa ajatus tuli liian myöhään. Harmittaa!
No mikä estää toimimasta sitten suoraan? Ravistella olkapäistä ja huutaa HALOO!!! Käyttäytymismuotit. Jokaisen ihmisen oletetaan käyttäytyvän tietyllä tavalla. Minä en juo päätäni täyteen ja kiipeä pöydälle näyttämään tissejäni. Mutta - eräs ystäväni ei juuri muuta teekään... Hänen myös oletetaan käyttäytyvän niin. Olen rikkonut kerran oman kaavani (ja illasta on jo hieman yli kolme vuotta aikaa). Join, nauroin äänekkäästi ja "huomiohuorasin" niin paljon kun vaan kerkesin koko illan aikana. Illasta tosiaan on jo aikaa, mutta kyseisen illan tapahtumiin palataan aina tiettyjen ihmisten kanssa. Jos kolmivuotinen tapahtuma vavisuttaa edelleen, niin pelkään tällä hetkellä enemmän sitä, että S järkyttyy enemmän muotin rikkoutumisesta, kun siitä mitä haluan todella sanoa.
Emme ole olleet yhteyksissä nyt ollenkaan viikkoon. Pelkään, että eräs vanha tapahtuma on kulkeutunut S:sän korviin. Kysymys ei varsinaisesti ole mistään ihmeellisestä, mutta tiedän, että se on asia, joka väärän ihmisen kertomana saattaisi asettaa välillemme ylitsepääsemättömän esteen.
Miksi ajatukseni tuli niin myöhään? Ajatukseni ei olisi rikkonut muottiani ja samalla S olisi nähnyt minut ehkä hieman uudessa valossa. Mutta sillai varovasti...

Pitäisikö minun piirtää ihmissuhdekaavio tänne? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti