torstai 22. maaliskuuta 2012

PITÄISI

Huomenna olis aamuvuoro ja sitten alkaa neljän päivän vapaat... Ihan parasta, mutta todella ahdistavaa. On niin paljon keskeneräisiä asioita. Pitäisi suunnitella nettisivuja, ottaa valokuvia, siivota, bailata ja pestä ikkunat... Ihan noin niin kuin aluksi... Neljän päivän ainaka ehtisi tehdä kaiken... Tai ei mitään... Valitsen todennäköisesti jälkimmäisen.

Kävin kuvaamassa tänään jäljen. Tää on taas näitä kamera seuran juttuja... En halunnut kuvata jäniksen jälkiä niinpä Makken teos Makke saa olla jälki... Toinen vaihtoehto oli Tero, mutta Makke oli nähnyt jotenkin enemmän vaivaa...

Porukat on mökillä, joten kävin postaamassa vanhempieni luona. Ajoin 40 km kastellakseni perunat. Isälläni on aina välillä ihme fiksaatio tehdä jotain hassua. Tällä hetkellä hän kasvattaa olohuoneessa perunoita ämpärissä (ja vähän äidin kukkaruukussa). Kaikessa omituisuudessaan ne on mielestäni ihan hauska juttu. (Olisi ehkä pitänyt ottaa siitäkin projektista kuva). Niitä ei tosiaan ole paljon, mutta sen verran, että aion minäkin olla syömässä olohuoneessa kasvaneita perunoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti