keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Ei ollut niin paha kun ajattelin

Paluu lomalta ei ollut niin paha kun ajattelin. No 5h ei oo kauheen paljoa. Vähän sellanen tutustumiskäynti. Silti toivon, että eilinen sähköposti tuottaa tulosta. Hain valokuvausalan töitä. Sormet ristiin siis. :)


Mulla on yks valokuvauskeikka, jonka aikataulua olen joutunut sopimaan useampaan kertaan edes takas. "Asiakas" on... No vanha tuttuni. Ollaan aikaisemmin oltu hyviäkin kavereita, mutta sitten yhteydenpito vaa on jäänyt. Ja nyt muistan miksi... Joka ainoassa puhelussa mitä ollaan nyt puhuttu niin, aivan joka ainoassa puhelussa hänen on ollut pakko haukkua joku. Henkilö on ehtinyt haukkua kaikki yhteiset kaverimme joiden kanssa liikuimme taannoin. Tänään hän keskittyi miesystävänsä veljen naisystävän haukkumiseen. Enkä mä edes tunne sitä! Asia ärsyttää ja on aika raskas.


Yritin saada tätä blogiani toimimaan puhelimen kautta. Pikkasen vaikeaa oli! Jopa niin vaikeaa, että annoin asian olla toistaiseksi. (Huom. Olen media-assistentti...) Ajattelin että jos tätä joskus päivittelisi puhelimella, koska koneeni on niin vanha, että sen avaamiseen tarvitsee melkein motin puita... No ehkä tämä tästä.

Ai niin Paras asia taas pitkään aikaan on se, että "kissanainen" muuttaa tästä talosta pois. Kyse on naisesta, joka ei ole nähnyt suihkua varmaan tämän vuosituhannen puolella ollenkaan. Asun viidennessä kerroksessa ja hissi haisee välillä niin kauhealta, että on pakko pidättää hengitystä ja toivoa, että hissi kulkisi nopeampaa. Mutta nyt... Ah ihanaa voida hengittää kunnolla. Tosin nyt muuton aikana on pari päivää koko kerrostalossa leijaillut sellainen haju, että terve. Mutta sen kestää, sen kestää siksi, että nyt tietää, että se loppuu pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti